Vælg en side

Lørdag 19. – 20. februar 2022 fra kl. 10:00 – 15:30 begge dage
Sted: Lindevej 2, 2791 Dragør
Pris: kr. 2.400,- (for hele workshoppen – betales ved tilmelding på MobilePay 597 119.)
Antal pladser: 8

Denne weekend workshop er for dig, der kan mærke, at der er noget større end dig, der bare venter på at udfolde sig i dig.
Kan du genkende dette:
– Du har svært ved at adskille, hvad der er dine følelser – din energi – og andres.
– Du bruger mere tid end tidligere på at være alene og være i stilhed.
– Du er spirituelt åben og kan ikke helt rumme det at være spirituel og sanse alt omkring dig.
– Du går rundt med en følelse af at være anderledes og føler, at du ikke bliver forstået eller accepteret, som den du er.
– Du har svært ved at forstå dig selv i den spirituelle måde, du ser og opfatter verden på.
– Du har et stort ønske om at finde meningen med det hele.

Vi starter hver dag med en guidet kanaliseret meditation, så du er godt groundet og klar til nogle gode dage med masser af læring, healing og spirituel udvikling.

På workshoppen skal vi gennem kanaliserede øvelser og energiarbejde finde frem til, hvordan DU står stærkest i dit eget lys. Du kommer til at lære om dét at være spirituel på DIN måde og hvordan du kan bruge dine spirituelle evner som en stærk guide i dit liv.

Vi er alle forskellige, derfor er der også forskellige tilgange til det spirituelle i os hver især. Det har ingen betydning, om du lige er startet på din spirituelle udvikling eller har arbejdet med dig selv i længere tid. Vi tager udgangspunkt i dér, hvor du er nu.
Vi kommer bl.a. ind på healing, clairvoyance, sjælskontakt, læsning af energier og hvad der ellers bliver kanaliseret hver dag i workshoppen.

Jeg arbejder som intuitiv kanal, som betyder, at workshoppen bliver tilpasset, så det passer præcist til dig og de andre deltagere og det, som I har brug for. Det er vigtigt, at udviklingen sker i det tempo, der passer til dig – psykisk, fysisk og energimæssigt. Det er vigtigt for mig, at alle føler sig trygge i deres udvikling på workshoppen.

Her bliver du set og forstået, som den DU er. Som sjæl og som menneske. Du får den healing, budskaber og den hjælp, du har brug for, dér hvor du er. Målet er, at du lærer at lade dig guide af dit Højere Selv. Det giver dig ro og power til at turde stå stærkt i dig selv i dit eget lys, så du kan vælge den rette vej for dig.

Vi bliver et lille hold med kun 8 deltagere, så der er god tid og plads til alle. Det foregår i min skønne klinik i Dragør og du kan se frem til 2 dage med knald på energierne, masser af læring og helt sikkert også nogle gode grin og måske et par tårer. Du vil gå herfra med en udvidet forståelse for dig selv og hvem du er som spirituelt menneske.

Kan du mærke, at det kalder på dig helt ind i hjertet? Er det nu, du skal sætte skub i din spirituelle udvikling?

Når du har sagt JA til at arbejde med din spirituelle udvikling, vil det ofte også sætte personlige – både fysiske og psykiske – processer igang, allerede før start på workshoppen. Dette er helt normalt og en del af din udvikling.

Der er lækker salat og brød til frokost og der vil være lidt forskellig frugt, sødt og drikkevarer i løbet af dagen. 

Hvis der er yderligere spørgsmål, så kontakt mig på cs@christina-svenningsen.dk

Tilmeldingen til workshoppen er bindende og der betales for workshoppen ved tilmelding på MobilePay 597 119.

 

Tid indtil Spiritual Workshop starter

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)