Mandag den 28. juni 2021 kl. 19:00-21:00

Vinyasa Yoga + Guidet kanaliseret Meditation & Healing.

Medbring din egen yogamåtte, en varm trøje og et tæppe.

Denne aften byder både på Vinyasa Yoga og guidet meditation og healing kanaliseret fra den åndelige verden. Vi er så heldige at få besøg af dygtige Freja, som vil guide os igennem en times skøn Vinyasa Yoga. Herefter vil jeg lave en guidet kanaliseret meditation og healing til at slutte aftenen af på. Det er et lille hold med begrænset antal pladser, så det er “først -til-mølle”.

”Vinyasa” betyder flow og er yoga, hvor det handler om den flydende overgang mellem stillingerne. I Vinyasa yoga er der stort fokus på dit åndedrag og på teknikken bag det optimale åndedrag. Du vil blive introduceret til Ujjayi Breathing og til flowet, hvor du bevæger dig til rytmen af dit åndedrag. Når du trækker vejret ordenligt, varmer det kroppen op indefra, giver forøget energi og skaber en bedre connection mellem krop, sind og sjæl.

I Vinyasa yoga er stillingerne naturligvis vigtige, men noget der er lige så vigtigt, er overgangen fra den ene stilling til den anden. Det gælder her om at få et dybt fokus på bevægelse, og når man samtidig glider med ind i flowet og har åndedraget med, så er det, at man ofte kan opnå en meditativ tilstand.

Vinyasa yoga er for alle, både unge og ældre, mænd og kvinder, smidige og mindre smidige og folk med og uden en god kondi. Der er et godt tempo i Vinyasa yoga, hvor man (for det meste) er i stillingerne 3-5 åndedrag. Du vil højst sandsynligt få pulsen op, dog vil der stadig være fokus på et roligt åndedrag gennem hele flowet.

Om yogalæreren:
Freja arbejder som personlig træner og fitnessinstruktør. Hun er uddannet Vinyasa yoga flow instruktør. Hun har flere års erfaring i at undervise i yoga og pilates, blandt andet i udlandet.

Prisen for denne aften er kun kr. 222,- som betales før opstart på MobilePay 4181 5252. Husk at skrive dit navn og eventdato på betalingen.
 

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen! 😊🙏✨ 

Tid indtil Your Spiritual Journey starter

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)