Spiritual Awakening

Er du vågnet op til en større sandhed om Universet og om dig selv?

Spiritual Awakening

Her bliver du set og forstået, som den DU er. Som sjæl og som et spirituelt menneske.

Opvågningssymptomer
Kan du genkende dig selv i disse?

Opvågnings-
symptomer
Kan du genkende dig selv i disse?

Er du lige åbnet op spirituelt og har svært ved at forstå dig selv i den spirituelle måde, du ser og opfatter verden på?

Bruger du mere tid end tidligere på at være alene og være i stilhed?

Har du en helt klar fornemmelse af, at du ikke er som alle andre og har svært ved at forstå hvorfor?

Har du svært ved at adskille, hvad der er dine følelser – din energi – og andres?

Går du rundt med en følelse af at være anderledes og føler, at du ikke bliver forstået eller accepteret, som den du er?

Har du et stort ønske om at finde meningen med det hele?

Føler du, at du er vågnet op til noget, der er større end os?

Ved du, at du har et større formål i livet?

Er du født spirituelt åben og kan ikke helt rumme det at være spirituel og sanse alt omkring dig?

Har du svært ved at finde din plads i denne verden, føler dig ensom og fremmedgjort?

Kan du mærke andre menneskers energi, hvordan de har det og bliver ofte såret, når du oplever, at de ikke er oprigtige over for dig?

Føler du dig mere forbundet med naturen og til levende væsener?

Har du en stærk klarviden (når du bare ved, at det er sådan, det er) og oplever, at andre ikke er parate til at høre det, du siger?

Er du bevidst om, at du gennemgår en spirituel opvågning og mangler du guidance og støtte hertil?

Født spirituel

Mange af nutidens unge mennesker er født helt spirituelt åbne med en meget højfrekvent energikrop, som kan være svær at rumme og forstå, både for dig selv og for dine omgivelser. Jeg kan hjælpe dig med at falde på plads i dig selv ved hjælp af Energy Healing & Spiritual Coaching, som jeg også kalder Spiritual Alchemy. Det vil støtte dig i din spirituelle opvågning og i den udvikling, der sker i dit chakrasystem.

Prisen for 1 x Spiritual Coaching & Energy Healing á 90 min. er
kr. 1.150,- inkl. moms

Kundalini & Spiritual Awakening Mentor

Når jeg arbejder med klienter, der gennemgår en spirituel opvågning eller kundalini rejsning bruger jeg mine egne erfaringer sammen med den kanaliserede spirituelle coaching og healing til at støtte og hjælpe klienten bedst muligt. Jeg har selv gået vejen og kan derfor mærke ind og facilitere præcis dét, klienten har brug for. En spirituel opvågning eller en kundalini rejsning kan være en udfordrende og smertefuld psykisk og fysisk udvikling, som kan være svær at forstå og gå igennem på egen hånd. Derfor kan det være en god idé at have en mentor, der kan guide og støtte hele vejen. Lige nu er der er flere og flere mennesker, der vågner op til en større sandhed om Universet og om sig selv. At vågne op er at turde at se sig selv og verden på en ny måde, der gavner os alle.

Spirituelt Mentorforløb

Et 1:1 Spirituelt Mentorforløb kan virkelig hjælpe dig videre i din udvikling – spirituelt og bevidsthedsmæssigt.

Måske går du og tumler med at finde ud af, hvem du egentlig er inderst inde og om du er på vej den rigtige vej for dig – spirituelt, personligt, arbejds- eller uddannelsesmæssigt. Det kan også være, at du tvivler om dit kærlighedsliv er på rette spor? Der er så mange områder i livet der, hvis de er i ubalance, kan spænde ben for, at du kan udfolde dig, som den unikke sjæl, du er.

Forløbet er også for dig, der vil lære at forstå og omfavne din spirituelle side og lære hvordan du integrerer dine spirituelle evner i dit fysiske liv uden at det dræner din energi og din lyst til at være sammen med andre mennesker. Når du forstår og accepterer din egen energi og power og er balanceret i dine chakras vil det give dig en ro i både krop, sind og sjæl, som gør at du kan stå stærkt, som den du er. Det har ingen betydning, om du lige er startet på din spirituelle udvikling eller har arbejdet med dig selv i længere tid. Vi tager udgangspunkt i dér, hvor du er nu.

Jeg arbejder som intuitiv kanal, som betyder, at forløbet bliver tilpasset, så det passer præcist til dig og det, du har brug for. Det er vigtigt, at udviklingen sker i det tempo, der passer til dig – psykisk, fysisk og energimæssigt. Så du har dig selv med hele vejen og føler dig tryg i forløbet.

Her bliver du set og forstået, som den DU er. Som sjæl og som menneske. Du får den healing, budskaber og den hjælp, du har brug for, dér hvor du er. Målet er, at du lærer at lade dig guide af dit Højere Selv. Det giver dig ro og power til at turde stå stærkt i dig selv i dit eget lys, så du kan vælge den rette vej for dig.

Mentorforløbet indeholder:

1 x Soul Reading session á 60 min.

6 x  Spiritual Coaching & Energy Healing á 90 min.

Prisen for hele forløbet er kr. 6.900,-

Hvordan kommer du igang med et forløb?

Du booker bare en tid til “Spirituelt Mentorforløb” på “BOOK TID NU” knappen herunder og så vil jeg glæde mig til at arbejde sammen med dig. Vi starter med en Soul Reading session den første gang, du kommer her. Mærk efter indeni dig selv om dette forløb er noget for dig. Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til forløbet, så skriv endelig til mig på cs@christina-svenningsen.dk

Anmeldelse af et Spirituelt Mentorforløb:

Christina skaber et trygt rum, hvor der er plads til at være. For nylig har jeg taget forløbet Spirituelt Mentorforløb. Her har jeg følt mig set på en ny måde, og har ved hver session følt en dyb kontakt til mig selv og min essens.


Det er nok altid udfordrende at se, hvor meget der er blevet rykket ved, når man selv er i processen. Men heldigvis minder mine omgivelser mig om, at jeg med Christinas hjælp er blevet væsentlig bedre til at håndtere min angst og har meget større mod på livet.
Jeg er ikke færdig med at være hos Christina, som for mig har gjort en stor forskel for min udvikling
Camilla

Anmeldelse af et Spirituelt Mentorforløb:

“Jeg havde igennem lang tid havde været ked af det og havde en følelse af, at mit liv ikke var på vej i den rigtige retning. Det var så trygt og rart, da jeg mødte Christina. Jeg skulle bare læne mig tilbage, hvorefter hun fortalte mig, hvem jeg var og hvilke udfordringer og blokeringer, jeg havde. Det var en vild oplevelse!  Jeg blev, bogstaveligt talt, blæst bagover.

Vi har i forløbet arbejdet med nogle følelser, der var gemt helt væk, og som kom op til overfladen med et brag. Det har været så forløsende på så mange plan, og har medvirket til, at jeg føler en stor ro i dag, frem for frygt, som tidligere har domineret. Et hovedtema har været, at jeg har skulle lære at stå stærkt i min egen power. D.v.s. at jeg skulle væk fra at “gemme mig”, som jeg gjorde i neddæmpet tøj, hvor jeg aldrig sagde fra, ikke turde sige noget til møder, og gjorde rigtig mange ting for andres skyld, som jeg egentlig ikke selv havde lyst til.

Nu siger jeg fra, går i det farverige tøj, jeg altid har haft lyst til og siger min mening højt, da jeg nu tror på, at min mening er lige så god og vigtig som alle andres. Jeg har genoptaget mine fritidsinteresser og fået fokus på aktiviteter, ting og mennesker, der gør mig glad. Og så er jeg nu på vej i en helt anden karrieremæssig retning. Christina havde fornemmet, hvilken retning, der kunne være god for mig – og bum: 14 dage efter var der pludselig en sådan mulighed, der bød sig. Jeg har altid haft en følelse af, at der har været nogen eller noget med mig, som jeg kunne mærke, men ikke kunne se. Jeg har nu fået en bevidsthed omkring, hvad det er og at jeg altid kan få hjælp fra det, jeg nu bare kalder universet.

Det vigtigste jeg tager med mig, er en større tro på mig selv, en følelse af ro og så, at jeg har lært selv at mærke efter i alle situationer, så jeg træffer alle mine beslutninger, og ikke lytter til andres ellers velmenende råd. Min intuition blevet endnu mere styrket, og føler nu, at jeg er på rette vej igen. Jeg har fortalt alle mine veninder om den vilde, forandrende oplevelse, jeg har haft, og anbefaler dem alle at booke en tid hos Christina”

Klient