Spiritual Awakening

Vågner du op til en større sandhed om vores univers og dig selv?

Spiritual Awakening

Her bliver du set og forstået, som den DU er. Som sjæl og som et spirituelt menneske.

Opvågningssymptomer
Kan du genkende dig selv i disse?

Opvågnings-
symptomer
Kan du genkende dig selv i disse?

Er du lige åbnet op spirituelt og har svært ved at forstå dig selv i den spirituelle måde, du ser og opfatter verden på?

Bruger du mere tid end tidligere på at være alene og være i stilhed?

Har du en helt klar fornemmelse af, at du ikke er som alle andre og har svært ved at forstå hvorfor?

Har du svært ved at adskille, hvad der er dine følelser – din energi – og andres?

Går du rundt med en følelse af at være anderledes og føler, at du ikke bliver forstået eller accepteret, som den du er?

Har du et stort ønske om at finde meningen med det hele?

Føler du, at du er vågnet op til noget, der er større end os?

Ved du, at du har et større formål i livet?

Er du født spirituelt åben og kan ikke helt rumme det at være spirituel og sanse alt omkring dig?

Har du svært ved at finde din plads i denne verden, føler dig ensom og fremmedgjort?

Kan du mærke andre menneskers energi, hvordan de har det og bliver ofte såret, når du oplever, at de ikke er oprigtige over for dig?

Føler du dig mere forbundet med naturen og til levende væsener?

Har du en stærk klarviden (når du bare ved, at det er sådan, det er) og oplever, at andre ikke er parate til at høre det, du siger?

Er du bevidst om, at du gennemgår en spirituel opvågning og mangler du guidance og støtte hertil?

Født spirituel

Mange af nutidens unge mennesker er født helt spirituelt åbne med en meget højfrekvent energikrop, som kan være svær at rumme og forstå, både for dig selv og for dine omgivelser. Jeg kan hjælpe dig med at falde på plads i dig selv ved hjælp af Energy Healing & Spiritual Coaching, som jeg også kalder Spiritual Alchemy. Det vil støtte dig i din spirituelle opvågning og i den udvikling, der sker i dit chakrasystem.

Prisen for 1 x Spiritual Coaching & Energy Healing á 90 min. er kr. 1.150,- inkl. moms

Spirituelt & Personligt Udviklingsforløb

Jeg kan gennem et Spirituelt & Personligt Udviklingsforløb hjælpe dig videre i din udvikling – spirituelt og personligt.

Måske går du og tumler med at finde ud af, hvem du egentlig er inderst inde og om du er på vej den rigtige vej for dig – spirituelt, personligt, arbejds- eller uddannelsesmæssigt. Det kan også være, at du tvivler om dit kærlighedsliv er på rette spor? Der er så mange områder i livet der, hvis de er i ubalance, kan spænde ben for, at du kan udfolde dig, som den unikke sjæl, du er.

Forløbet er også for dig, der vil lære at forstå og omfavne din spirituelle side og lære hvordan du integrerer dine spirituelle evner i dit fysiske liv uden at det dræner din energi og din lyst til at være sammen med andre mennesker. Når du forstår og accepterer din egen energi og power og er balanceret i dine chakras vil det give dig en ro i både krop, sind og sjæl, som gør at du kan stå stærkt, som den du er. Det har ingen betydning, om du lige er startet på din spirituelle udvikling eller har arbejdet med dig selv i længere tid. Vi tager udgangspunkt i dér, hvor du er nu.

Jeg arbejder som intuitiv kanal, som betyder, at forløbet bliver tilpasset, så det passer præcist til dig og det, du har brug for. Det er vigtigt, at udviklingen sker i det tempo, der passer til dig – psykisk, fysisk og energimæssigt. Så du har dig selv med hele vejen og føler dig tryg i forløbet.

Her bliver du set og forstået, som den DU er. Som sjæl og som menneske. Du får den healing, budskaber og den hjælp, du har brug for, dér hvor du er. Målet er, at du lærer at lade dig guide af dit Højere Selv. Det giver dig ro og power til at turde stå stærkt i dig selv i dit eget lys, så du kan vælge den rette vej for dig.

Udviklingsforløbet indeholder:

1 x Soul Reading session á 60 min.

6 x  Spiritual Coaching & Energy Healing á 90 min.

Prisen for hele forløbet er kr. 6.900,- inkl. moms

Hvordan kommer du igang med et forløb?

Du booker bare en tid til “Spirituelt & personligt Udviklingsforløb” på “BOOK TID NU” knappen herunder og så vil jeg glæde mig til at arbejde sammen med dig. Mærk efter indeni dig selv om dette forløb er noget for dig. Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til forløbet, så skriv endelig til mig på cs@christina-svenningsen.dk