Spiritual Coaching

Ro og power til at turde stå stærkt i dig selv i dit eget lys

Hvad er Spirituel Coaching?

Som en essentiel del af arbejdet med den enkelte klient, er det vigtigt at kunne støtte op omkring Energy Healing med Spiritual Coaching, som jeg også kalder Spiritual Alchemy. Det er videnskaben inden for spirituel oplysning og indre frigørelse.

Det handler om transformation og forandring. Om at hjælpe dig med at frigøre dit spirituelle selv, at frigøre dig fra dine indre sår, dine overbevisninger, din manglende forbindelse til din sjæl og andre selvdestruktive mønstre inden i dig. Målet er, at du kan leve dit liv i frihed og flow. Som Spiritual Alchemist ser jeg dig først og fremmest, som den du er inderst inde, jeg ser din sjæl.

Prisen for 1 x  Spiritual Coaching & Energy Healing á 90 min. er
kr. 1.150,- inkl. moms

Spirituelt & Personligt Udviklingsforløb

Et Spirituelt & Personligt Udviklingsforløb kan virkelig hjælpe dig videre i din udvikling – spirituelt og personligt.

Måske går du og tumler med at finde ud af, hvem du egentlig er inderst inde og om du er på vej den rigtige vej for dig – spirituelt, personligt, arbejds- eller uddannelsesmæssigt. Det kan også være, at du tvivler om dit kærlighedsliv er på rette spor? Der er så mange områder i livet der, hvis de er i ubalance, kan spænde ben for, at du kan udfolde dig, som den unikke sjæl, du er.

Forløbet er også for dig, der vil lære at forstå og omfavne din spirituelle side og lære hvordan du integrerer dine spirituelle evner i dit fysiske liv uden at det dræner din energi og din lyst til at være sammen med andre mennesker. Når du forstår og accepterer din egen energi og power og er balanceret i dine chakras vil det give dig en ro i både krop, sind og sjæl, som gør at du kan stå stærkt, som den du er. Det har ingen betydning, om du lige er startet på din spirituelle udvikling eller har arbejdet med dig selv i længere tid. Vi tager udgangspunkt i dér, hvor du er nu.

Jeg arbejder som intuitiv kanal, som betyder, at forløbet bliver tilpasset, så det passer præcist til dig og det, du har brug for. Det er vigtigt, at udviklingen sker i det tempo, der passer til dig – psykisk, fysisk og energimæssigt. Så du har dig selv med hele vejen og føler dig tryg i forløbet.

Her bliver du set og forstået, som den DU er. Som sjæl og som menneske. Du får den healing, budskaber og den hjælp, du har brug for, dér hvor du er. Målet er, at du lærer at lade dig guide af dit Højere Selv. Det giver dig ro og power til at turde stå stærkt i dig selv i dit eget lys, så du kan vælge den rette vej for dig.

Udviklingsforløbet indeholder:

1 x Soul Reading session á 60 min.

6 x  Spiritual Coaching & Energy Healing á 90 min.

Prisen for hele forløbet er kr. 6.900,- inkl. moms

Hvordan kommer du igang med et forløb?

Du booker bare en tid til “Spirituelt & personligt Udviklingsforløb” på “BOOK TID NU” knappen herunder og så vil jeg glæde mig til at arbejde sammen med dig. Vi starter med en Soul Reading session den første gang, du kommer her. Mærk efter indeni dig selv om dette forløb er noget for dig. Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til forløbet, så skriv endelig til mig på
cs@christina-svenningsen.dk

Anmeldelse af et forløb med Spiritual Coaching & Energy Healing:

“Jeg havde igennem lang tid havde været ked af det og havde en følelse af, at mit liv ikke var på vej i den rigtige retning. Det var så trygt og rart, da jeg mødte Christina. Jeg skulle bare læne mig tilbage, hvorefter hun fortalte mig, hvem jeg var og hvilke udfordringer og blokeringer, jeg havde. Det var en vild oplevelse!  Jeg blev, bogstaveligt talt, blæst bagover.

Vi har i forløbet arbejdet med nogle følelser, der var gemt helt væk, og som kom op til overfladen med et brag. Det har været så forløsende på så mange plan, og har medvirket til, at jeg føler en stor ro i dag, frem for frygt, som tidligere har domineret. Et hovedtema har været, at jeg har skulle lære at stå stærkt i min egen power. D.v.s. at jeg skulle væk fra at “gemme mig”, som jeg gjorde i neddæmpet tøj, hvor jeg aldrig sagde fra, ikke turde sige noget til møder, og gjorde rigtig mange ting for andres skyld, som jeg egentlig ikke selv havde lyst til.

Nu siger jeg fra, går i det farverige tøj, jeg altid har haft lyst til og siger min mening højt, da jeg nu tror på, at min mening er lige så god og vigtig som alle andres. Jeg har genoptaget mine fritidsinteresser og fået fokus på aktiviteter, ting og mennesker, der gør mig glad. Og så er jeg nu på vej i en helt anden karrieremæssig retning. Christina havde fornemmet, hvilken retning, der kunne være god for mig – og bum: 14 dage efter var der pludselig en sådan mulighed, der bød sig. Jeg har altid haft en følelse af, at der har været nogen eller noget med mig, som jeg kunne mærke, men ikke kunne se. Jeg har nu fået en bevidsthed omkring, hvad det er og at jeg altid kan få hjælp fra det, jeg nu bare kalder universet.

Det vigtigste jeg tager med mig, er en større tro på mig selv, en følelse af ro og så, at jeg har lært selv at mærke efter i alle situationer, så jeg træffer alle mine beslutninger, og ikke lytter til andres ellers velmenende råd. Min intuition blevet endnu mere styrket, og føler nu, at jeg er på rette vej igen. Jeg har fortalt alle mine veninder om den vilde, forandrende oplevelse, jeg har haft, og anbefaler dem alle at booke en tid hos Christina”

Klient

Anmeldelse af et forløb med Spiritual Coaching & Energy Healing:

“Det har været en lærerig proces, som endnu ikke er stoppet. Jeg har følt mig mødt, hvor jeg var. Det har været rart at blive coachet i en kontekst, hvor der i mindre grad er fokus på forklare og forstå, og i større grad fokus på at mærke efter og bare at være.

Efter hver session fik jeg små hjemmeopgaver, som både hjalp mig i processen, men også fungerer godt i hverdagen i dag. De hjælper mig til bevidsthed, når tingene bliver lidt ’svære’.

Jeg har fået større ro og bevidsthed samt mere nærvær. Jeg føler mig mere uhøjtidelig, men jeg øver mig stadig på at droppe hovedet og mærke mere efter.

Jeg vil absolut anbefale det til andre. Man bliver mødt med åbent sind og et smil, og med Christina får man en spirituel coach, som ikke trækker noget ned over hovedet på dig, men blot mærker dig, hvor du er og støtter dig på din rejse. For mig var det første gang hos en Soul Reader og det var rart, at det ikke blev for abstrakt. Det skabte tryghed og tillid og en løbende endnu større nysgerrighed på det spirituelle.”

Klient

Anmeldelse af et forløb med Spiritual Coaching & Energy Healing:

“Jeg kom til Christina, fordi jeg havde brug for healing og guidning i forhold til mit indre jeg. Jeg har desuden haft mange lændesmerter og en sjæl som er sårbar. Jeg har fået i alt 6 behandlinger hos Christina.

Mit første indtryk var bare waow.. hendes smukke lokale slog benene væk under mig. Det osede af ro og god energi. Jeg følte mig helt tryg fra første dag.

Jeg fik healing og jeg har ikke mere ondt i min lænd og jeg føler jeg er kommet i balance med min sjæl og mit sind. Jeg føler mig mere handlekraftig og mit selvværd er også blevet bedre. Der er flere gode dage end dårlige og når de er dårlige, så bliver de hurtige gode igen.


Noget andet ved at gå hos Christina er, at der er styr på alt det praktiske, d.v.s. du kan booke online og du kan ændre tider. Jeg har ikke oplevet, at hun har måttet aflyse eller manglende nærvær fra hendes side. Det betyder også meget for mig, at når man starter et forløb, følges det til dørs.

Til dig der er i tvivl, ville jeg anbefale at booke en Afklaringssession – hvor I sammen drøfter, hvad der ville være godt for dig. Christina mærker også hurtigt, hvad der ville være godt for dig.

Mit forløb er nu sluttet, men jeg ved, hvor jeg skal henvende mig, hvis jeg får nye smerter eller noget lige pludselig ikke fungerer, som det skal.
Stor varm anbefaling fra mig!”
Zasja

Ledende Lægesekretær

Anmeldelse af et 1:1 forløb med Soul Reading, Energy Healing & Spiritual Coaching:

“Efter at være blevet alene og fik ro til mig selv, trak jeg mig langsomt ind i mig selv. Jeg har altid haft udfordringer med at forstå og tro på mig selv, og med årene tænkt mere på det. Jeg møder Christina, som jeg har kendt i mange år og da jeg finder ud af hun er healer, da tøver jeg ikke et sekund, jeg må simpelthen prøve hendes evner.

Jeg har aldrig før kunne åbne mig op over for nogen som helst, men med Christina var det meget nemt og befriende, især når hun kan læse en som en åben bog. Jeg har fået så meget hjælp og selvforståelse, så jeg hviler mere i mig selv og kan reflektere på de redskaber som Christina giver. Jeg kan i dag se, at uden Christina, var jeg ikke dér, hvor jeg er nu.

Hun fortalte, at der var én, som ville mig. Det var der også, men jeg skulle selv komme dertil. Christina har virkelig hjulpet mig til et FANTASTISK liv med kærlighed, familie og venner.

Hun har åbnet mig op som den jeg inderst inde er, så jeg selv forstår det. Jeg er stadig ”ny” i denne forandring, men jeg har Christina til at hjælpe, når sindet trænger til healing.
Tak for dig Christina
Jeg vil på det varmeste anbefale Christina. Hun passer på dig hele vejen.”
Frederik Tevil

Kvalitetstekniker