Spiritual Coaching

Ro og power til at turde stå stærkt i dig selv i dit eget lys

Hvad er Spirituel Coaching?

Som en essentiel del af arbejdet med den enkelte klient, er det vigtigt at kunne støtte op omkring Energy Healing med Spiritual Coaching, som jeg også kalder Spiritual Alchemy. Det er videnskaben inden for spirituel oplysning og indre frigørelse.

Det handler om transformation og forandring. Om at hjælpe dig med at frigøre dit spirituelle selv, at frigøre dig fra dine indre sår, dine overbevisninger, din manglende forbindelse til din sjæl og andre selvdestruktive mønstre inden i dig. Målet er, at du kan leve dit liv i frihed og flow. Som Spiritual Alchemist ser jeg dig først og fremmest, som den du er inderst inde, jeg ser din sjæl.

Prisen for 1 x Energy Healing & Spiritual Coaching á 90 min. er kr. 1.150,- inkl. moms

Spirituelt & Personligt Udviklingsforløb

Jeg kan gennem et Spirituelt & Personligt Udviklingsforløb hjælpe dig videre i din udvikling – spirituelt og personligt.

Udviklingsforløbet indeholder:

1 x Soul Reading session á 60 min.

6 x Energy Healing & Spiritual Coaching á 90 min.

Prisen for hele forløbet er kr. 6.900,- inkl. moms

Her bliver du set og forstået, som den DU er. Som sjæl og som menneske. Du får den healing, budskaber og den hjælp, du har brug for, dér hvor du er. Målet er, at du lærer at lade dig guide af dit Højere Selv. Det giver dig ro og power til at turde stå stærkt i dig selv i dit eget lys, så du kan vælge den rette vej for dig.

Hvordan kommer du igang med et forløb?

Du booker bare en tid til “Spirituelt & personligt Udviklingsforløb” på “BOOK TID NU” knappen herunder og så vil jeg glæde mig til at arbejde sammen med dig.