Spiritual Coaching

Ro og power til at turde stå stærkt i dig selv i dit eget lys

Hvad er Spirituel Coaching?

Som en essentiel del af arbejdet med den enkelte klient, er det vigtigt at kunne støtte op omkring Energy Healing med Spiritual Coaching, som jeg også kalder Spiritual Alchemy. Det er videnskaben inden for spirituel oplysning og indre frigørelse.

Det handler om transformation og forandring. Om at hjælpe dig med at frigøre dit spirituelle selv, at frigøre dig fra dine indre sår, dine overbevisninger, din manglende forbindelse til din sjæl og andre selvdestruktive mønstre inden i dig. Målet er, at du kan leve dit liv i frihed og flow. Som Spiritual Alchemist ser jeg dig først og fremmest, som den du er inderst inde, jeg ser din sjæl.

Prisen for 1 x Energy Healing & Spiritual Coaching á 90 min. er kr. 1.150,- inkl. moms

Spirituelt & Personligt Udviklingsforløb

Jeg kan gennem et Spirituelt & Personligt Udviklingsforløb hjælpe dig videre i din udvikling – spirituelt og personligt.

Jeg arbejder som intuitiv kanal, som betyder, at forløbet bliver tilpasset, så det passer præcist til dig og det, du har brug for. Det er vigtigt ,at udviklingen sker i det tempo, der passer til dig – psykisk, fysisk og energimæssigt. Så du har dig selv med hele vejen og føler dig tryg i forløbet.

Udviklingsforløbet indeholder:

1 x Soul Reading session á 60 min.

6 x Energy Healing & Spiritual Coaching á 90 min.

Prisen for hele forløbet er kr. 6.900,- inkl. moms

Her bliver du set og forstået, som den DU er. Som sjæl og som menneske. Du får den healing, budskaber og den hjælp, du har brug for, dér hvor du er. Målet er, at du lærer at lade dig guide af dit Højere Selv. Det giver dig ro og power til at turde stå stærkt i dig selv i dit eget lys, så du kan vælge den rette vej for dig.

Hvordan kommer du igang med et forløb?

Du booker bare en tid til “Spirituelt & personligt Udviklingsforløb” på “BOOK TID NU” knappen herunder og så vil jeg glæde mig til at arbejde sammen med dig.

“Jeg var i et 1:1 forløb med Soul Reading, Energy Healing & Spiritual Coaching.
Efter at være blevet alene og fik ro til mig selv, trak jeg mig langsomt ind i mig selv. Jeg har altid haft udfordringer med at forstå og tro på mig selv, og med årene tænkt mere på det. Jeg møder Christina, som jeg har kendt i mange år og da jeg finder ud af hun er healer, da tøver jeg ikke et sekund, jeg må simpelthen prøve hendes evner.
Jeg har aldrig før kunne åbne mig op over for nogen som helst, men med Christina var det meget nemt og befriende, især når hun kan læse en som en åben bog. Jeg har fået så meget hjælp og selvforståelse, så jeg hviler mere i mig selv og kan reflektere på de redskaber som Christina giver. Jeg kan i dag se, at uden Christina, var jeg ikke dér, hvor jeg er nu.
Hun fortalte, at der var én, som ville mig. Det var der også, men jeg skulle selv komme dertil. Christina har virkelig hjulpet mig til et FANTASTISK liv med kærlighed, familie og venner.
Hun har åbnet mig op som den jeg inderst inde er, så jeg selv forstår det.
Jeg er stadig ”ny” i denne forandring, men jeg har Christina til at hjælpe, når sindet trænger til healing.
Tak for dig Christina
Jeg vil på det varmeste anbefale Christina. Hun passer på dig hele vejen.”
Frederik Tevil

Kvalitetstekniker