Soul Reading

En dybere kontakt med din sjæl. Vi flytter fokus fra det ydre og ind mod kernen – din sjæl. Det er en åndeligt baseret, bevidsthedsmæssig sjælsindsigt i dig som sjæl og som menneske, men også kollektivt i verden

Hvad er Soul Reading?

 

Ved en Soul Reading læser jeg din energi og mærker din sjæl. Jeg ser dig, som den DU er. Som sjæl og som menneske. Det giver dig et dybere energetisk perspektiv. Hvad er dit dybere formål? Hvad er det, der karakteriserer din sjæl, din bevidsthed, den psykologi, der kommer til udfoldelse i dig? Vi flytter fokus fra det ydre og ind mod kernen – din sjæl. Det er en åndeligt baseret, bevidsthedsmæssig sjælsindsigt i dig som sjæl og som menneske, men også kollektivt i verden.

Det er en præcis aflæsning af dine energistrukturer.  Hvad er dit sjælsformål? En Soul Reading giver dig en dybere indsigt, klarhed og guidance, så du står stærkere til at vælge den rette vej i livet for dig.

Kort fortalt, er det et smukt møde med din sjæl!

Prisen for 1 x Soul Reading (60 min.)
eller 1 x Online Soul Reading (60 min.)
er
kr. 1.200,- inkl. moms

Hvad så med Clairvoyance?

 

Jeg er født clairvoyant, clairsentient og claircognizant. Jeg har altid kunnet mærke andre mennesker og vidste intuitivt, hvad de havde brug for. Det har været en naturlig del af mig og derfor blev jeg nysgerrig på “hvorfor” og “hvordan”.

Det ledte til, at jeg tog uddannelsesforløbet til Clairvoyant Rådgiver hos Sebbastian Lorantius, som gav mig en større forståelse for mine egne evner og hvordan jeg hjælper den enkelte klient videre på bedste vis. Under uddannelsen havde jeg dog en klar fornemmelse af, at det jeg gav til klienterne ikke var en klassisk clairvoyance. Men noget langt dybere – en direkte kontakt med sjælen – med klientens sjælsessens. Jeg har udviklet mine evner og min forståelse siden da og kan nu mere præcist definere det, jeg kan. Jeg er esoterisk Soul Reader.

Clairvoyance Session

Soul Reading for 2

 

Kom endnu tættere på hinanden som veninder, venner, soulmates eller par med en “Soul Reading for 2”. En session, hvor I hver især får nye perspektiver på jeres liv, samspillet mellem jer, følelserne, kroppen og sindet. Vi flytter fokus fra det ydre og ind mod kernen – sjælen. Det er en åndeligt baseret, bevidsthedsmæssig sjælsindsigt i jer hver især som sjæl og som menneske og jeres fælles liv. Det lille ekstra I får med er, at I kan støtte hinanden fremover på en ny måde med endnu større forståelse og kærlighed.

Veninderne Laila og Ulla deler her deres oplevelse:
“Det var en rigtig god og brugbar session, som virkelig har givet stof til eftertanke. Sessionen har været med til at åbne øjnene op for nogle af de udfordringer vi har, og givet os mulighed for at se dem på en anden måde samt finde andre tilgange til løsning af disse udfordringer. Det giver en større indsigt i ens reaktionsmønstre og handlemåder i forskellige situationer i livet. Både i situationer, der har været og i situationer, der vil komme fremover. Vores venskab har altid været tæt og fortroligt, vi har været veninder i mere end 30 år – og vores relation er kun blevet styrket af vores session sammen.

Vi anbefaler det til andre – men det er absolut altafgørende, at man har et godt kendskab til hinanden – har 100 % fortrolighed og tillid – og at man virkelig har respekt for det, man hører og erfarer, både om sig selv, men især også for det, man hører om ”den anden”. Alt kan komme frem og det kan også blive meget følelsesladet, og det skal man være indstillet på at dele med hinanden…. Derfor er det vigtig at man ikke er ”nye” veninder, men kender hinandens stærke og svage sider i forvejen. Det har været en fordel for os at dele vores session, bl.a. fordi vi har kunnet snakke sammen om den bagefter.”

Prisen for 1 x Soul Reading for 2 (60 min.) er
kr. 2.200,- inkl. moms

Jeg kan varmt anbefale super kompetente og skarpe Christina! Er stolt af, at hun er en af mine tidligere elever, som ligeledes står på min hjemmeside, under siden med nogle af mine uddannede clairvoyante rådgivere/konsulenter, jeg anbefaler.

Sebbastian Lorantius

Clairvoyant medie, healer og hypnotisør

Anmeldelse af en Soul Reading:

Kvinden der fik mig på sporet igen efter livet atter havde rusket mig rundt noget så voldsomt.
Tak fordi du åbnede mine øjne og fik mig guidet ind på rette spor igen. Fik mine øjne åbnet for det jeg godt vidste, men ikke formåede at ændre.
Mangler du en guide og står et sted i livet, hvor du har brug for et kærligt indspark, så er du endt hos den bedste!
Tak for dig, du gør verden til et bedre sted.

Sandra Rasmussen

Master Coach og certified Me-Mover instructor

Anmeldelse af en “Soul Reading for 2”:

“Det var en rigtig god og brugbar session, som virkelig har givet stof til eftertanke.
Soul Reading for 2, har været med til at åbne øjnene op for nogle af de udfordringer vi har, og givet os mulighed for at se dem på en anden måde samt finde andre tilgange til løsning af disse udfordringer. Det giver en større indsigt i ens reaktionsmønstre og handlemåder i forskellige situationer i livet. Både i situationer, der har været og i situationer, der vil komme fremover.

Vores venskab har altid været tæt og fortroligt, vi har været veninder i mere end 30 år – og vores relation er kun blevet styrket af vores session sammen.

Vi anbefaler det til andre – men det er absolut altafgørende, at man har et godt kendskab til hinanden – har 100 % fortrolighed og tillid – og at man virkelig har respekt for det, man hører og erfarer, både om sig selv, men især også for det, man hører om ”den anden”. Alt kan komme frem og det kan også blive meget følelsesladet, og det skal man være indstillet på at dele med hinanden.
Derfor er det vigtigt, at man ikke er ”nye” veninder, men kender hinandens stærke og svage sider i forvejen. Det har været en fordel for os at dele vores session, bl.a. fordi vi har kunnet snakke sammen om den bagefter.”
Ulla og Laila

Veninder

Anmeldelse af en “Online Soul Reading”:

“Efter en fantastisk Soul Reading – online på Zoom –  hos Christina, står jeg tilbage med en oplevelse af at blive klogere på mig selv, og med en mere klar retning for den kommende tid og med flere steder, hvor jeg kan gribe fat i mig selv og arbejde videre og udvikle mig.

Christina forstår at mærke efter og se mig, igennem mine facader. Jeg fik mange budskaber og alt gav mening for mig og var noget jeg kunne tage med mig videre.

Christinas formidling opleves utrolig kærlig og omsorgsfuld, og selv lidt sværere budskaber, som kan handle om en dyb indsigt, bliver formidlet på fineste vis.

En utrolig stor og god oplevelse og en kæmpe gave at give sig selv. Jeg kan varmt anbefale Christina og ser frem til at vende tilbage…”

Christina

Klient

Anmeldelse af et 1:1 forløb med Soul Reading, Energy Healing & Spiritual Coaching:

 

Efter at være blevet alene og fik ro til mig selv, trak jeg mig langsomt ind i mig selv. Jeg har altid haft udfordringer med at forstå og tro på mig selv, og med årene tænkt mere på det. Jeg møder Christina, som jeg har kendt i mange år og da jeg finder ud af hun er healer, da tøver jeg ikke et sekund, jeg må simpelthen prøve hendes evner.

Jeg har aldrig før kunne åbne mig op over for nogen som helst, men med Christina var det meget nemt og befriende, især når hun kan læse en som en åben bog. Jeg har fået så meget hjælp og selvforståelse, så jeg hviler mere i mig selv og kan reflektere på de redskaber som Christina giver. Jeg kan i dag se, at uden Christina, var jeg ikke dér, hvor jeg er nu.

Hun fortalte, at der var én, som ville mig. Det var der også, men jeg skulle selv komme dertil. Christina har virkelig hjulpet mig til et FANTASTISK liv med kærlighed, familie og venner.

Hun har åbnet mig op som den jeg inderst inde er, så jeg selv forstår det. Jeg er stadig ”ny” i denne forandring, men jeg har Christina til at hjælpe, når sindet trænger til healing.

Tak for dig Christina

Jeg vil på det varmeste anbefale Christina. Hun passer på dig hele vejen.”

Frederik Tevil

Kvalitetstekniker

Anmeldelse af en “Online Soul Reading”:

“Tak for en meget fin Soul Reading!

Jeg oplever at blive set og hørt på et sjæleligt niveau! Tydeliggørelse af den tilstand, jeg befinder mig i og meget fine og brugbare løsningsforslag og ikke mindst meget fine terapeutiske budskaber fra den anden side!! Så tusind tak for det!!

Jeg føler jeg har fået understreget mit livsformål (kanalisering af bl.a. bøger) og fået konkrete anvisninger på, hvordan jeg kan få det ført endnu mere ud i livet, det er jeg meget taknemmelig over!!

Så tak, kære Christina!”

Susanne

Klient