Soul Reading

Overblik og klarhed til at vælge den rette vej for dig i livet

Hvad er Soul Reading?

 

Ved en esoterisk Soul Reading læser jeg din energi og mærker din sjæl. Jeg ser dig, som den DU er. Som sjæl og som menneske. Det giver dig et dybere energetisk perspektiv. Hvad er dit dybere formål? Hvad er det, der karakteriserer din sjæl, din bevidsthed, den psykologi, der kommer til udfoldelse i dig?

Det er en præcis aflæsning af dine energistrukturer. Esoterik handler om den indre psykologi. Hvordan er din energetiske dynamik? Hvad er dit sjælsformål? En esoterisk Soul Reading giver dig en dybere indsigt, klarhed og guidance, så du står stærkere til at vælge den rette vej i livet for dig.

Hvad så med Clairvoyance?

 

Jeg er født clairvoyant, clairsentient og claircognizant. Jeg har altid kunnet mærke andre mennesker og vidste intuitivt, hvad de havde brug for. Det har været en naturlig del af mig og derfor blev jeg nysgerrig på “hvorfor” og “hvordan”.

Det ledte til, at jeg tog uddannelsesforløbet til Clairvoyant Rådgiver hos Sebbastian Lorantius, som gav mig en større forståelse for mine egne evner og hvordan jeg hjælper den enkelte klient videre på bedste vis. Under uddannelsen havde jeg dog en klar fornemmelse af, at det jeg gav til klienterne ikke var en klassisk clairvoyance. Men noget langt dybere – en direkte kontakt med sjælen – med klientens sjælsessens. Jeg har udviklet mine evner og min forståelse siden da og kan nu mere præcist definere det, jeg kan. Jeg er esoterisk Soul Reader.

Clairvoyance Session

Hvad betyder esoterisk?

 

Esoterik er en spirituel, energetisk psykologi og en åndelig livsfilosofi. Selve ordet esoterisk betyder ”indre”. En esoterisk forståelse er en indre, bagvedliggende forståelse for tingene. Det er en årsagsrelateret forståelse og ikke en overfladerelateret forståelse. Det handler om den indre betydning og det dybere formål.

En esoterisk opfattelse af tingene flytter fokus fra det ydre og ind mod kernen – din sjæl. Det er en åndeligt baseret, bevidsthedsmæssig sjælsindsigt i dig som sjæl og som menneske, men også kollektivt i verden.

Jeg kan varmt anbefale super kompetente og skarpe Christina! Er stolt af, at hun er en af mine tidligere elever, som ligeledes står på min hjemmeside, under siden med nogle af mine uddannede clairvoyante rådgivere/konsulenter, jeg anbefaler.

Sebbastian Lorantius

Clairvoyant medie, healer og hypnotisør

Kvinden der fik mig på sporet igen efter livet atter havde rusket mig rundt noget så voldsomt.
Tak fordi du åbnede mine øjne og fik mig guidet ind på rette spor igen. Fik mine øjne åbnet for det jeg godt vidste, men ikke formåede at ændre.
Mangler du en guide og står et sted i livet, hvor du har brug for et kærligt indspark, så er du endt hos den bedste!
Tak for dig, du gør verden til et bedre sted.

Sandra Rasmussen

Master Coach og certified Me-Mover instructor