Spiritual Mentor & Cosmic Alchemist – Energy Healer – Soul Reader

 

 

Spiritual Mentor & Cosmic Alchemist
Energy Healer & Soul Reader

 

Jeg tilbyder Spirituel Mentoring & Kosmisk Alkymi, NSU sessions, Energy Healing & Soul Readings. Alting er energi og jeg ser, mærker, kommunikerer og samarbejder med energien til mine klienters Højeste Gode.
 
Jeg arbejder som intuitiv kanal, som betyder, at alle sessions bliver tilpasset, så det passer præcist til dig og det, du har brug for. Jeg rummer den enkelte klient på alle plan og arbejder også ud fra mine egne erfaringer, da jeg selv har gået hele vejen fra at have levet i mange år med psykisk vold og et meget overbelastet nervesystem, til nu at stå stærkt i mig selv og den jeg er – som sjæl og som menneske.
 
Jeg har altid kunnet mærke andre mennesker og vidste intuitivt, hvad de havde brug for. Det har været en naturlig del af mig og derfor blev jeg nysgerrig på “hvorfor” og “hvordan”. Det kickstartede min spirituelle udviklingsrejse med bl.a. spirituel cirkel hos Rikke Hertz – uddannelse til Reiki Master Healer hos Paloma Zendings – Engle Healer hos Marzcia Techau – Clairvoyant Rådgiver hos Sebbastian Lorantius – Energetic Leader hos Havanna Luma.
 
Nu arbejder jeg med kanalisering og facilitering af de kosmiske dybere energimæssige sammenhænge indenfor bl.a. Spirituel Mentoring, NSU og Energy Healing. Jeg fokuserer fortsat på at styrke mit sjælskald med energiarbejde i det kollektive felt, højere bevidsthed og udvikling gennem studier og workshops, netværk og arbejde i spirituelle cirkler og gennem meditation. Det er også vigtigt for mig at prioritere noget af min tid på at kanalisere healing og energiarbejde gennem mine spirituelle healingsmalerier.
 
Jeg har en kreativ baggrund, hvor jeg i mange år har arbejdet som grafisk designer, både i reklamebranchen og senere i andre brancher og jeg er også uddannet voksenunderviser.