Fjernhealing

Universel livsenergi til naturlig helbredelse
Fjernhealing er universel livsenergi sendt til dig, dér hvor du er!

Hvad hjælper Reiki med?

 • Giver energi og balance i hele kroppen
 • Booster immunforsvaret og løfter energiniveauet
 • Renser kroppen for unødvendige affaldstoffer
 • Fremmer dyb afslapning og lindrer stress symptomer, tankemylder og søvnløshed
 • Lindrer stress, angst og traumer og giver ro i krop, sind og sjæl
 • Fjerner både fysiske og psykiske blokeringer i kroppen
 • Løsner muskelspændinger og fremmer bedring/healing efter skader
 • Giver smertelindring og afhjælper infektioner og kroniske tilstande
 • Understøtter medicinske forløb og mindsker bivirkninger
 • Styrker kroppens naturlige helbredelse
 • Lindrer allergisymptomer og høfeber

  Hvad?

  Reiki er en effektiv, behagelig og afslappende behandling, der med universel livsenergi afhjælper fysiske og psykiske lidelser. Fjernhealing er lige så effektivt, som hvis du kommer i min klinik. Forskellen kan ligge i din oplevelse af at være hos mig fysisk, og det synes nogen bedst om. Men det har ingen indvirkning på graden af effekten. 

  Fjernhealing kan for nogle godt lyde lidt mystisk. Men healing har ikke noget med afstand at gøre. Når du ligger på briksen i min klinik, og jeg sidder ved siden af dig, så har effekten ikke noget at gøre med, hvor tæt jeg sidder på dig. Alt består af energi, vi er energi og healing er universel livsenergi, som bliver overført til dig under healingen. Vi er allesammen energetisk forbundet og derfor kan jeg “connecte” til dit energifelt og sende fjernhealing til dig.

  Hvem?

  Reiki healing er for alle!
  Vi har allesammen godt af fjernhealing
  til at booste vores velbefindende. Fjernhealing er for dig, der ikke har mulighed for at møde fysisk op i klinikken eller bare trænger til et boost af energi, sendt til dig, dér hvor du er.

  Børn har også stor glæde af fjernhealing. Der er mange børn, der har det svært og kæmper med lavt selvværd og uro i krop og sind. Fjernhealing kan give dem ro og balance i krop og sind og et øget selvværd. Samtidig får de en pause fra at være “på” hele tiden på de sociale medier og bare nyde at være i nuet.

  Er du gravid, kan du sagtens få fjernhealing, det kan bl.a. give dig ro, smertelindring og løsne de muskelspændinger, der ofte følger med en graviditet.

  Hvordan?

  En behandling foregår ved, at du ligger eller sidder et afslappende sted,
  gerne under et varmt tæppe. Det
  kan f.eks være hjemme hos dig selv
  eller et andet sted, hvor der ikke er nogen forstyrrelser.

  Som healer vil jeg under healingen sende universel livsenergi til dig og energierne vil strømme igennem i lige præcis de mængder, du har brug for og energierne finder de steder i kroppen, hvor ubalancerne er.

  Efter behandlingen tager vi en
  snak over telefonen eller skriver sammen om din oplevelse af
  healingen og jeg fortæller, hvad
  jeg har fornemmet undervejs.

  En behandling tager ca. 30 min.

  “Jeg kan på det varmeste anbefale Reiki healing hos Christina. Super kompetent, kærlig og meget professionel tilgang. Jeg fik løst op for gamle spændinger og fik ro og lethed. Tak Christina”

  Pia Skovsgaard

  Coach og personlig udvikling. Psykoterapi

  “Jeg har flere gange haft krop, sind og sjæl til “genopladning” hos Christina og kan på det varmeste anbefale hendes healende behandling, der føles som at blive marineret i tryghed og dyb ro. Selvom det for mig tager lidt tid at overgive mig til behandlingen og give slip på tankemylder, har jeg hver gang haft følelsen af at være ankommet som en udtørret, falmet busk og gået derfra som et næret, solidt, stort og stærkt egetræ. Christinas facon er så fin og hjertelig og meget professionel.”

  Charlotte Ingvartsen

  Skribent