Reiki healing

Universel livsenergi til naturlig helbredelse
Healing er for alle kvinder, gravide, mænd og børn i alle aldre.

 

Hvad hjælper Reiki med?

 • Giver energi og balance i hele kroppen
 • Booster immunforsvaret og løfter energiniveauet
 • Renser kroppen for unødvendige affaldstoffer
 • Fremmer dyb afslapning og lindrer stress symptomer, tankemylder og søvnløshed
 • Lindrer stress, angst og traumer og giver ro i krop, sind og sjæl
 • Fjerner både fysiske og psykiske blokeringer i kroppen
 • Løsner muskelspændinger og fremmer bedring/healing efter skader
 • Giver smertelindring og afhjælper infektioner og kroniske tilstande
 • Understøtter medicinske forløb og mindsker bivirkninger
 • Styrker kroppens naturlige helbredelse
 • Lindrer allergisymptomer og høfeber

Hvad?

Reiki er en effektiv, behagelig og afslappende behandling, der med universel livsenergi afhjælper fysiske og psykiske lidelser. Reiki bringer balance, healing og harmoni til alle aspekter af dig – krop, sind, følelser og sjæl. Reiki oplader din energi, fjerner og udrenser kroppens giftstoffer, blokeringer og smerter og modvirker træthed, søvnløshed, tristhed og stress. Det kan også støtte dig i væksten af din personlige eller din spirituelle udvikling og give dig den ro, du har brug for til at turde stå stærkt i dig selv og fokusere på alt det positive i livet.

Det japanske ord Rei-ki betyder universel livsenergi og er en urgammel metode af tibetansk oprindelse, der blev genopdaget i forrige århundrede af en japansk buddhistisk munk ved navn Dr. Mikao Usui.

Hvem?

Reiki healing er for alle!
Vi har allesammen godt af healing
til at booste vores velbefindende.

Børn har også stor glæde af healing. Der er mange børn, der har det svært og kæmper med lavt selvværd og uro
i krop og sind. Healing kan give dem ro og balance i krop og sind og et øget selvværd. Samtidig får de en pause fra at være “på” hele tiden på de sociale medier og bare nyde at være i nuet.
Børn er mere modtagelige overfor healing, derfor er behandlingstiden som regel kortere for børn. En behandling tager ca. 30 min. alt efter barnets alder.

Er du gravid, kan du sagtens få healing, det kan bl.a. give dig ro, smertelindring og løsne de muskelspændinger, der ofte følger med en graviditet.

Hvordan?

En behandling foregår ved, at du ligger fuldt påklædt på en briks under et varmt tæppe og så jeg vil placere hænderne nænsomt i en serie håndpositioner nedover din krop.
Som healer vil jeg under healingen trække universel livsenergi ned til dig og energierne vil strømme igennem i lige præcis de mængder, du har brug for og energierne finder de steder i kroppen, hvor ubalancerne er.

Efter behandlingen tager vi en
snak om din oplevelse af healingen
og jeg fortæller, hvad jeg har fornemmet undervejs.

Nogle gange er der brug for lidt coaching og du vil få redskaber
til at komme videre i den retning
der er rigtig for dig.
En behandling tager ca. 75 min.

Reiki Healing Klinik

“Jeg kan på det varmeste anbefale Reiki healing hos Christina. Super kompetent, kærlig og meget professionel tilgang. Jeg fik løst op for gamle spændinger og fik ro og lethed. Tak Christina”

Pia Skovsgaard

Coach og personlig udvikling. Psykoterapi

“Jeg har flere gange haft krop, sind og sjæl til “genopladning” hos Christina og kan på det varmeste anbefale hendes healende behandling, der føles som at blive marineret i tryghed og dyb ro. Selvom det for mig tager lidt tid at overgive mig til behandlingen og give slip på tankemylder, har jeg hver gang haft følelsen af at være ankommet som en udtørret, falmet busk og gået derfra som et næret, solidt, stort og stærkt egetræ. Christinas facon er så fin og hjertelig og meget professionel.”

Charlotte Ingvartsen

Skribent