Energy Healing

Universel livsenergi til naturlig helbredelse
Energy Healing er en sammensmeltning af din krop, sind og sjæl

 

Hvad er Energy Healing?

Ved healingen sker der en sammensmeltning af din krop, sind og sjæl, så du føler dig centreret og kan være i dig selv.

De fleste sygdomme og helbredsproblemer har rod i stagneret energi, ubalancer og blokeringer i kroppens energifelt. Under healingen mærker jeg energierne og hvad det er, kroppen prøver at kommunikere, så der heales på de energetiske årsager til, at vi bliver syge. Når livsenergien strømmer frit, aktiveres din krops egen visdom og selvhelbredende evner, som giver fysisk og følelsesmæssig sundhed på alle planer.

Prisen for 1 x Energy Healing er
kr. 850,- (60 min.) inkl. moms

Det er en god idé at investere i dig selv
med et Energy Healingsforløb
så du kan komme helt i ro og balance
i både krop, sind og sjæl.

Booster dit immunforsvar og løfte dit energiniveau markant

Fremmer dyb afslapning og lindrer stresssymptomer, tankemylder og søvnløshed

Fjerner både fysiske og psykiske blokeringer i kroppen

Giver smertelindring og afhjælper infektioner og kroniske tilstande

Styrker din krops naturlige helbredelse

Renser din krop for unødvendige affaldstoffer

Forløser angst og selv dybe traumer

Løsner muskelspændinger og fremmer healing efter skader

Understøtter medicinske forløb og mindsker bivirkninger

Lindrer allergisymptomer og høfeber

Styrker din spirituelle og personlige udvikling

Aktiverer din krops egen visdom og selvhelbredende evner

Din spirituelle udvikling

Healingen er også en stor hjælp i din spirituelle og personlige udvikling. Ved healingen sker der en sammensmeltning af din krop, sind og sjæl, så du føler dig centreret og kan være i dig selv. Du er måske lige åbnet op spirituelt og har svært ved at forstå dig selv i den spirituelle måde, du ser og opfatter verden på. Eller du er født spirituelt åben og kan ikke helt rumme det at være spirituel og mærke alt omkring dig. Her bliver du set, som den DU er. Som sjæl – som menneske. Du får den healing og de budskaber, du har brug for, dér hvor du er. Det giver dig ro til at turde stå stærkt i dig selv og fokusere på alt det positive i livet.

– Se også Spiritual Awakening

Hvem kan få healing?

Energy Healing er for dig, der gerne vil arbejde med dig selv til at få det bedre i krop, sind og sjæl. Måske har du ondt i sjælen eller plages af tankemylder og følelsen af ikke at være god nok. Når din krop, sind og sjæl ikke er forenet og er i ubalance, kan det mærkes både fysisk og psykisk. Healingen giver dig balancen til at kunne rumme og elske dig selv.

Gravide

Er du gravid, kan du sagtens få healing, det kan bl.a. give dig ro i krop, sind og sjæl, smertelindring og løsne de muskelspændinger, der ofte følger med en graviditet.

Børn

Børn har også stor glæde af healing. Der er mange børn, der har det svært og kæmper med lavt selvværd og uro i krop, sind og sjæl. Energy Healing kan give dem ro og balance i krop og sind og et øget selvværd. Samtidig får de en pause fra at være “på” hele tiden på de sociale medier og bare nyde at være i nuet.

Børn er mere modtagelige overfor healing, derfor er behandlingstiden som regel kortere for børn. En behandling tager ca. 30 min. alt efter barnets alder.

Hvordan forløber en behandling?

En behandling foregår ved, at du ligger fuldt påklædt på en briks under et varmt tæppe og så jeg vil placere hænderne nænsomt de steder på din krop, hvor der er brug for det. Som healer vil jeg under healingen trække universel livsenergi ned til dig og energierne vil strømme igennem i lige præcis de mængder, du har brug for og energierne finder de steder i kroppen, hvor ubalancerne er.

Efter behandlingen tager vi en snak om din oplevelse af healingen og jeg fortæller, hvad jeg har fornemmet undervejs og du vil få redskaber til at komme videre i den retning, der er rigtig for dig.

En behandling tager ca. 60 min.

Prisen for 1 x Energy Healing er
kr. 850,- (60 min.) inkl. moms

Det er en god idé at investere i dig selv
med et Energy Healingsforløb
så du kan komme helt i ro og balance
i både krop, sind og sjæl.

Energy Healingsforløb

Et Energy Healingsforløb er for dig, der ønsker ro og balance i både krop, sind og sjæl.

Forløbet bliver tilpasset til dig og dét, du har brug for. Vi tager udgangspunkt i dér, hvor du er nu.

Jeg arbejder som intuitiv kanal, som betyder, at forløbet bliver tilpasset, så det passer præcist til dig og det, du har brug for. Det er vigtigt, at udviklingen sker i det tempo, der passer til dig – psykisk, fysisk og energimæssigt. Så du har dig selv med hele vejen og føler dig tryg i forløbet.

Her bliver du set og forstået, som den DU er. Som sjæl og som menneske. Du får den healing, budskaber og den hjælp, du har brug for, dér hvor du er. Det giver dig ro og power til at turde stå stærkt i dig selv i dit eget lys, så du kan vælge den rette vej for dig.

Forløbet indeholder:

5 x  Energy Healing á 60 min.

Prisen for hele forløbet er kr. 3.800,- inkl. moms

Hvordan kommer du igang med et forløb?

Du køber et KLIPPEKORT til “Energy Healingsforløb” eller “Energy Fjernhealingsforløb” på “BOOK TID NU” knappen herunder og så vil jeg glæde mig til at arbejde sammen med dig. Mærk efter indeni dig selv om dette forløb er noget for dig.
Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til forløbet, så skriv endelig til mig på
cs@christina-svenningsen.dk

Anmeldelse af et Energy Healingsforløb. Klienten kom med stress og kroniske smerter:

“Jeg har gået i Energy Healingsforløb, p.g.a. stress og år med kroniske smerter. Christina har været helt og aldeles fantastisk – både i den måde hun rådgiver på, og særdeles i hendes evner som kanal/healer. Forløbet har healet gamle følelser og blokeringer jeg har rendt rundt med, og nu oplever jeg selv at have meget nemmere ved at slippe ting, manifestere uden besvær og meget mere. Jeg kan varmt og trygt anbefale Christina og hendes tilgang.”
Kh Lea

Lea

Klient

“Jeg kan på det varmeste anbefale healing hos Christina. Super kompetent, kærlig og meget professionel tilgang. Jeg fik løst op for gamle spændinger og fik ro og lethed. Tak Christina”

Pia Skovsgaard

Coach og personlig udvikling. Psykoterapi

“Jeg har flere gange haft krop, sind og sjæl til “genopladning” hos Christina og kan på det varmeste anbefale hendes healende behandling, der føles som at blive marineret i tryghed og dyb ro. Selvom det for mig tager lidt tid at overgive mig til behandlingen og give slip på tankemylder, har jeg hver gang haft følelsen af at være ankommet som en udtørret, falmet busk og gået derfra som et næret, solidt, stort og stærkt egetræ. Christinas facon er så fin og hjertelig og meget professionel.”

Charlotte Ingvartsen

Skribent

Anmeldelse af et Energy Healingsforløb. Klienten kom med stress, tankemylder og anspændt og sitrende muskulatur:

 

“Jeg siger mange tak for et fantastisk forløb. Jeg kom til dig stresset, anspændt med sitrende muskulatur, og mine tanker kunne køre i negativ spiral. Jeg havde længe haft svært ved at mærke mig selv, min krop og mine behov.

Bare efter et gange med Energy Healing kunne jeg slappe af og være helt væk i healingen. Sammen med din spirituelle coaching har jeg fået løsnet op for mine negative tankestrømme, og du har fået åbnet mit sind til en mere positiv tilgang. Alt skal nok blive godt igen.

Jeg er godt på vej, og det mærker mine nærmeste også. Når mit tankespind har kørt min talestrøm af sporet, har du kærligt og kompetent styret mig tilbage på vejen igen.

Tusind tak, Christina. Da jeg gerne vil holde den gode energi ved lige, så ses vi snart igen.”
Lene

Sanger

Anmeldelse af et Intro Energy Healingsforløb. Klienten kom med kronisk nældefeber og angst. Forløbet bestod af 4 x Energy Healing, hvor der også blev åbnet mere op for hendes spirituelle side:

“Mit Energy Healingsforløb hos Christina er gået virkelig godt. Fra starten af følte jeg, at jeg var kommet til det helt rette sted. Hun har sådan et smukt rum, der giver en rigtig dejlig fornemmelse og energi. Man har bare lyst til at blive derinde resten af dagen. Jeg blev virkelig hørt og følte mig tryg.

Jeg synes helt klart, det har gjort en stor forskel. Jeg er blevet meget mere rolig og fået en del mere overskud. Jeg stresser overhovedet ikke på samme måde. Jeg ser alle de små ting i livet med taknemmelighed og føler mig tættere på mit sind og sjæl.

Forløbet har både ændret min fysiske og psykiske tilstand ved at jeg ikke længere har nælder på min krop. Jeg er i stand til at klare flere opgaver på én dag og kan endelig træne igen. Dette har dermed gjort, at jeg psykisk har det meget bedre. Jeg er mindre ked af det og mit “hoved” er ikke så rodet mere. Jeg føler en lettelse over hele kroppen og i sindet.

Jeg vil helt klart anbefale det til alle! Det har virkelig givet mig så utrolig meget og har kun positive ting at sige om mit forløb.”
Amal

Studerende

Anmeldelse af et forløb med Energy Healing:

“Jeg kom til Christina, fordi jeg havde brug for healing og guidning i forhold til mit indre jeg. Jeg har desuden haft mange lændesmerter og en sjæl som er sårbar. Jeg har fået i alt 6 behandlinger hos Christina.

Mit første indtryk var bare waow.. hendes smukke lokale slog benene væk under mig. Det osede af ro og god energi. Jeg følte mig helt tryg fra første dag.

Jeg fik healing og jeg har ikke mere ondt i min lænd og jeg føler jeg er kommet i balance med min sjæl og mit sind. Jeg føler mig mere handlekraftig og mit selvværd er også blevet bedre. Der er flere gode dage end dårlige og når de er dårlige, så bliver de hurtige gode igen.


Noget andet ved at gå hos Christina er, at der er styr på alt det praktiske, d.v.s. du kan booke online og du kan ændre tider. Jeg har ikke oplevet, at hun har måttet aflyse eller manglende nærvær fra hendes side. Det betyder også meget for mig, at når man starter et forløb, følges det til dørs.

Til dig der er i tvivl, ville jeg anbefale at booke en Afklaringssession – hvor I sammen drøfter, hvad der ville være godt for dig. Christina mærker også hurtigt, hvad der ville være godt for dig.

Mit forløb er nu sluttet, men jeg ved, hvor jeg skal henvende mig, hvis jeg får nye smerter eller noget lige pludselig ikke fungerer, som det skal.
Stor varm anbefaling fra mig!”
Zasja

Ledende Lægesekretær

Anmeldelse af en Energy Healing session:

“Jeg kom til Christina for at få en afklaring på, hvad jeg der ville være godt for mig af behandling.

Jeg har været låst i min krop i mange år. Jeg har ikke forstået, hvad det var der gjorde, at jeg har været låst og har haft en brændende fornemmelse i min ryg her i et par måneder. Jeg har gået til kiropraktor i mange år, blevet knækket på plads. Men det har aldrig været helt det, der skulle til. Eller har virket sådan rigtigt. Det har altid kommet tilbage.

Lige så stille og roligt kan min krop og sjæl huske og der kommer et traume til overfladen. Og derfor henvender jeg mig til Christina for at få hjælp. Min krop føltes som om jeg havde en brynje på fra halsen og ned til livet. Alt var låst, vejrtrækning, og bare det at kunne slappe af på briksen, det kunne jeg ikke. Føltes som om det kun var mine skulderblade, balder og hæle, der rørte briksen. Jeg kunne på ingen måde trække vejret ned i maven og da slet ikke, da jeg lagde mig på briksen.

Stille og roligt går Christina i gang med at heale på mig fra hovedet og meget koncentreret på hjerte og solar plexus. Min krop føltes som en flitsbue, men den kom længere og længere ned på briksen og til sidst kan jeg mærke min ryg og resten af kroppen på briksen.

Jeg kunne trække vejret stille og roligt og så var der ikke nogen tanker og jeg tænker slet ikke på min vejrtrækning. Jeg kan bare tage imod den skønne velgørende healing som gør, at jeg kan trække vejret helt ned i maven. Det er en stor lettelse for mig. Det brænder heller ikke i min ryg længere. Som i slet ikke.

Jeg er meget ydmyg og taknemlig. Og i øvrigt sover jeg efterfølgende hele natten. Vågner kun max 20 min før mit ur ringer.

TAK, bare tak.
Jeg kan på de varmeste anbefale Christina. Jeg var og er tryg hele vejen.”

Marianne Greve Jacobsen

Projektleder, Marketing

Anmeldelse af et 1:1 forløb med Soul Reading, Energy Healing & Spiritual Coaching:

“Efter at være blevet alene og fik ro til mig selv, trak jeg mig langsomt ind i mig selv. Jeg har altid haft udfordringer med at forstå og tro på mig selv, og med årene tænkt mere på det. Jeg møder Christina, som jeg har kendt i mange år og da jeg finder ud af hun er healer, da tøver jeg ikke et sekund, jeg må simpelthen prøve hendes evner.

Jeg har aldrig før kunne åbne mig op over for nogen som helst, men med Christina var det meget nemt og befriende, især når hun kan læse en som en åben bog. Jeg har fået så meget hjælp og selvforståelse, så jeg hviler mere i mig selv og kan reflektere på de redskaber som Christina giver. Jeg kan i dag se, at uden Christina, var jeg ikke dér, hvor jeg er nu.

Hun fortalte, at der var én, som ville mig. Det var der også, men jeg skulle selv komme dertil. Christina har virkelig hjulpet mig til et FANTASTISK liv med kærlighed, familie og venner.

Hun har åbnet mig op som den jeg inderst inde er, så jeg selv forstår det. Jeg er stadig ”ny” i denne forandring, men jeg har Christina til at hjælpe, når sindet trænger til healing.
Tak for dig Christina
Jeg vil på det varmeste anbefale Christina. Hun passer på dig hele vejen.”
Frederik Tevil

Kvalitetstekniker