Energy Healing

Universel livsenergi til naturlig helbredelse
Energy Healing er en sammensmeltning af din krop, sind og sjæl

 

Hvad er Energy Healing?

Ved healingen sker der en sammensmeltning af din krop, sind og sjæl, så du føler dig centreret og kan være i dig selv.

De fleste sygdomme og helbredsproblemer har rod i stagneret energi, ubalancer og blokeringer i energikroppen. Under healingen mærker jeg energierne og hvad det er, kroppen prøver at kommunikere, så der heales på de energetiske årsager til, at vi bliver syge. Når livsenergien strømmer frit, aktiveres din krops egen visdom og selvhelbredende evner, som giver fysisk og følelsesmæssig sundhed på alle planer.

Booster dit immunforsvar og løfte dit energiniveau markant

Fremmer dyb afslapning og lindrer stresssymptomer, tankemylder og søvnløshed

Fjerner både fysiske og psykiske blokeringer i kroppen

Giver smertelindring og afhjælper infektioner og kroniske tilstande

Styrker din krops naturlige helbredelse

Renser din krop for unødvendige affaldstoffer

Forløser angst og selv dybe traumer

Løsner muskelspændinger og fremmer healing efter skader

Understøtter medicinske forløb og mindsker bivirkninger

Lindrer allergisymptomer og høfeber

Styrker din spirituelle og personlige udvikling

Aktiverer din krops egen visdom og selvhelbredende evner

Din spirituelle udvikling

Healingen er også en stor hjælp i din spirituelle og personlige udvikling. Ved healingen sker der en sammensmeltning af din krop, sind og sjæl, så du føler dig centreret og kan være i dig selv. Du er måske lige åbnet op spirituelt og har svært ved at forstå dig selv i den spirituelle måde, du ser og opfatter verden på. Eller du er født spirituelt åben og kan ikke helt rumme det at være spirituel og mærke alt omkring dig. Det kan jeg hjælpe dig med ved hjælp af Energy Healing & Spiritual Coaching. Her bliver du set, som den DU er. Som sjæl – som menneske. Du får den healing og de budskaber, du har brug for, dér hvor du er. Det giver dig ro til at turde stå stærkt i dig selv og fokusere på alt det positive i livet.

– Se også Spiritual Awakening

Hvem kan få healing?

Energy Healing er for dig, der gerne vil arbejde med dig selv til at få det bedre i krop, sind og sjæl. Måske har du ondt i sjælen eller plages af tankemylder og følelsen af ikke at være god nok. Når din krop, sind og sjæl ikke er forenet og er i ubalance, kan det mærkes både fysisk og psykisk. Healingen giver dig balancen til at kunne rumme og elske dig selv.

Gravide

Er du gravid, kan du sagtens få healing, det kan bl.a. give dig ro i krop, sind og sjæl, smertelindring og løsne de muskelspændinger, der ofte følger med en graviditet.

Børn

Børn har også stor glæde af healing. Der er mange børn, der har det svært og kæmper med lavt selvværd og uro i krop, sind og sjæl. Energy Healing kan give dem ro og balance i krop og sind og et øget selvværd. Samtidig får de en pause fra at være “på” hele tiden på de sociale medier og bare nyde at være i nuet.

Børn er mere modtagelige overfor healing, derfor er behandlingstiden som regel kortere for børn. En behandling tager ca. 30 min. alt efter barnets alder.

Hvordan forløber en behandling?

En behandling foregår ved, at du ligger fuldt påklædt på en briks under et varmt tæppe og så jeg vil placere hænderne nænsomt de steder på din krop, hvor der er brug for det. Som healer vil jeg under healingen trække universel livsenergi ned til dig og energierne vil strømme igennem i lige præcis de mængder, du har brug for og energierne finder de steder i kroppen, hvor ubalancerne er.

Efter behandlingen tager vi en snak om din oplevelse af healingen og jeg fortæller, hvad jeg har fornemmet undervejs og du vil få redskaber til at komme videre i den retning, der er rigtig for dig.

En behandling tager ca. 60 min.

“Jeg kan på det varmeste anbefale healing hos Christina. Super kompetent, kærlig og meget professionel tilgang. Jeg fik løst op for gamle spændinger og fik ro og lethed. Tak Christina”

Pia Skovsgaard

Coach og personlig udvikling. Psykoterapi

“Jeg har flere gange haft krop, sind og sjæl til “genopladning” hos Christina og kan på det varmeste anbefale hendes healende behandling, der føles som at blive marineret i tryghed og dyb ro. Selvom det for mig tager lidt tid at overgive mig til behandlingen og give slip på tankemylder, har jeg hver gang haft følelsen af at være ankommet som en udtørret, falmet busk og gået derfra som et næret, solidt, stort og stærkt egetræ. Christinas facon er så fin og hjertelig og meget professionel.”

Charlotte Ingvartsen

Skribent

“Jeg kom til Christina for at få en afklaring på, hvad jeg der ville være godt for mig af behandling.

Jeg har været låst i min krop i mange år. Jeg har ikke forstået, hvad det var der gjorde, at jeg har været låst og har haft en brændende fornemmelse i min ryg her i et par måneder. Jeg har gået til kiropraktor i mange år, blevet knækket på plads. Men det har aldrig været helt det, der skulle til. Eller har virket sådan rigtigt. Det har altid kommet tilbage.

Lige så stille og roligt kan min krop og sjæl huske og der kommer et traume til overfladen. Og derfor henvender jeg mig til Christina for at få hjælp. Min krop føltes som om jeg havde en brynje på fra halsen og ned til livet. Alt var låst, vejrtrækning, og bare det at kunne slappe af på briksen, det kunne jeg ikke. Føltes som om det kun var mine skulderblade, balder og hæle, der rørte briksen. Jeg kunne på ingen måde trække vejret ned i maven og da slet ikke, da jeg lagde mig på briksen.

Stille og roligt går Christina i gang med at heale på mig fra hovedet og meget koncentreret på hjerte og solar plexus. Min krop føltes som en flitsbue, men den kom længere og længere ned på briksen og til sidst kan jeg mærke min ryg og resten af kroppen på briksen.

Jeg kunne trække vejret stille og roligt og så var der ikke nogen tanker og jeg tænker slet ikke på min vejrtrækning. Jeg kan bare tage imod den skønne velgørende healing som gør, at jeg kan trække vejret helt ned i maven. Det er en stor lettelse for mig. Det brænder heller ikke i min ryg længere. Som i slet ikke.

Jeg er meget ydmyg og taknemlig. Og i øvrigt sover jeg efterfølgende hele natten. Vågner kun max 20 min før mit ur ringer.

TAK, bare tak.
Jeg kan på de varmeste anbefale Christina. Jeg var og er tryg hele vejen.”

Marianne Greve Jacobsen

Projektleder, Marketing

“Jeg var i et 1:1 forløb med Soul Reading, Energy Healing & Spiritual Coaching.
Efter at være blevet alene og fik ro til mig selv, trak jeg mig langsomt ind i mig selv. Jeg har altid haft udfordringer med at forstå og tro på mig selv, og med årene tænkt mere på det. Jeg møder Christina, som jeg har kendt i mange år og da jeg finder ud af hun er healer, da tøver jeg ikke et sekund, jeg må simpelthen prøve hendes evner.
Jeg har aldrig før kunne åbne mig op over for nogen som helst, men med Christina var det meget nemt og befriende, især når hun kan læse en som en åben bog. Jeg har fået så meget hjælp og selvforståelse, så jeg hviler mere i mig selv og kan reflektere på de redskaber som Christina giver. Jeg kan i dag se, at uden Christina, var jeg ikke dér, hvor jeg er nu.
Hun fortalte, at der var én, som ville mig. Det var der også, men jeg skulle selv komme dertil. Christina har virkelig hjulpet mig til et FANTASTISK liv med kærlighed, familie og venner.
Hun har åbnet mig op som den jeg inderst inde er, så jeg selv forstår det.
Jeg er stadig ”ny” i denne forandring, men jeg har Christina til at hjælpe, når sindet trænger til healing.
Tak for dig Christina
Jeg vil på det varmeste anbefale Christina. Hun passer på dig hele vejen.”
Frederik Tevil

Kvalitetstekniker