Spiritual Coaching & Energy Healing

Calmness and power to stand strong in your own light

What is Spiritual Coaching?

As an essential part of working with the individual client, it is important to be able to support Energy Healing with Spiritual Coaching, which I also call Spiritual Alchemy. It is the science of spiritual enlightenment and inner liberation.

It is about transformation and change. About helping you free your spiritual self, freeing you from your inner wounds, your beliefs, your lack of connection to your soul and other self-destructive patterns within you. The goal is that you can live your life in freedom and flow. As a Spiritual Alchemist, I see you first and foremost as the one you are deep inside, I see your soul.

Prisen for 1 x  Spiritual Coaching & Energy Healing á 90 min. er
kr. 1.150,- inkl. moms

Spiritual & Personal Development Course

Et Spiritual & Personal Development Course kan virkelig hjælpe dig videre i din udvikling – spirituelt og personligt.

Maybe you´re going around wondering about who you really are deep inside you and whether you´re on the right track for you - spiritually, personally and workwise. Maybe you also have doubts concerning your love life? There are so many areas in life that, if unbalanced, will be in the way of you unfolding yourself, as the unique soul, that you are.

This course is also for you, who would like to learn how to understand and embrace your spiritual side and learn how to integrate your spiritual gifts into your physical life, without draining your energy and your desire to be with other people. When you understand and accept your own energy and power and you are balanced in your chakras, you will experience a calmness on body, mind and soul level. This means that you can stand strong as who you are. It´s not relevant if you have just started your spiritual journey or if you have been working with yourself for a longer time. We are based on where you are right now.

I work as an intuitive channel, which means that this course will be adjusted, so that it fits you perfectly with what you need. It´s important, that your development happens at your own pace - psychological, physically and in terms of energy. So that you are YOU and feel safe all the way.

Here you are seen and understood as who YOU are. As a soul and as a human being. You get the healing and the messages you need exactly where you are. The goal is for you to learn to be guided by your Higher Self. It gives you peace and power to stand strong and comfortable being you in your own light, so you can choose the right path for you.

The Spiritual & Personal Development course includes:

1 x Soul Reading session á 60 min.

6 x  Spiritual Coaching & Energy Healing á 90 min.

The price for the entire course is DKK 6,900,- incl. VAT

How do you get started?

Du booker bare en tid til “Spirituelt & personligt Udviklingsforløb” på “BOOK TID NU” knappen herunder og så vil jeg glæde mig til at arbejde sammen med dig. Vi starter med en Soul Reading session den første gang, du kommer her. Mærk efter indeni dig selv om dette forløb er noget for dig. Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til forløbet, så skriv endelig til mig på
cs@christina-svenningsen.dk

Anmeldelse af et forløb med Spiritual Coaching & Energy Healing:

“Jeg havde igennem lang tid havde været ked af det og havde en følelse af, at mit liv ikke var på vej i den rigtige retning. Det var så trygt og rart, da jeg mødte Christina. Jeg skulle bare læne mig tilbage, hvorefter hun fortalte mig, hvem jeg var og hvilke udfordringer og blokeringer, jeg havde. Det var en vild oplevelse!  Jeg blev, bogstaveligt talt, blæst bagover.

Vi har i forløbet arbejdet med nogle følelser, der var gemt helt væk, og som kom op til overfladen med et brag. Det har været så forløsende på så mange plan, og har medvirket til, at jeg føler en stor ro i dag, frem for frygt, som tidligere har domineret. Et hovedtema har været, at jeg har skulle lære at stå stærkt i min egen power. D.v.s. at jeg skulle væk fra at “gemme mig”, som jeg gjorde i neddæmpet tøj, hvor jeg aldrig sagde fra, ikke turde sige noget til møder, og gjorde rigtig mange ting for andres skyld, som jeg egentlig ikke selv havde lyst til.

Nu siger jeg fra, går i det farverige tøj, jeg altid har haft lyst til og siger min mening højt, da jeg nu tror på, at min mening er lige så god og vigtig som alle andres. Jeg har genoptaget mine fritidsinteresser og fået fokus på aktiviteter, ting og mennesker, der gør mig glad. Og så er jeg nu på vej i en helt anden karrieremæssig retning. Christina havde fornemmet, hvilken retning, der kunne være god for mig – og bum: 14 dage efter var der pludselig en sådan mulighed, der bød sig. Jeg har altid haft en følelse af, at der har været nogen eller noget med mig, som jeg kunne mærke, men ikke kunne se. Jeg har nu fået en bevidsthed omkring, hvad det er og at jeg altid kan få hjælp fra det, jeg nu bare kalder universet.

Det vigtigste jeg tager med mig, er en større tro på mig selv, en følelse af ro og så, at jeg har lært selv at mærke efter i alle situationer, så jeg træffer alle mine beslutninger, og ikke lytter til andres ellers velmenende råd. Min intuition blevet endnu mere styrket, og føler nu, at jeg er på rette vej igen. Jeg har fortalt alle mine veninder om den vilde, forandrende oplevelse, jeg har haft, og anbefaler dem alle at booke en tid hos Christina”

Klient

Anmeldelse af et forløb med Spiritual Coaching & Energy Healing:

“Det har været en lærerig proces, som endnu ikke er stoppet. Jeg har følt mig mødt, hvor jeg var. Det har været rart at blive coachet i en kontekst, hvor der i mindre grad er fokus på forklare og forstå, og i større grad fokus på at mærke efter og bare at være.

Efter hver session fik jeg små hjemmeopgaver, som både hjalp mig i processen, men også fungerer godt i hverdagen i dag. De hjælper mig til bevidsthed, når tingene bliver lidt ’svære’.

Jeg har fået større ro og bevidsthed samt mere nærvær. Jeg føler mig mere uhøjtidelig, men jeg øver mig stadig på at droppe hovedet og mærke mere efter.

Jeg vil absolut anbefale det til andre. Man bliver mødt med åbent sind og et smil, og med Christina får man en spirituel coach, som ikke trækker noget ned over hovedet på dig, men blot mærker dig, hvor du er og støtter dig på din rejse. For mig var det første gang hos en Soul Reader og det var rart, at det ikke blev for abstrakt. Det skabte tryghed og tillid og en løbende endnu større nysgerrighed på det spirituelle.”

Klient

Anmeldelse af et forløb med Spiritual Coaching & Energy Healing:

“Jeg kom til Christina, fordi jeg havde brug for healing og guidning i forhold til mit indre jeg. Jeg har desuden haft mange lændesmerter og en sjæl som er sårbar. Jeg har fået i alt 6 behandlinger hos Christina.

Mit første indtryk var bare waow.. hendes smukke lokale slog benene væk under mig. Det osede af ro og god energi. Jeg følte mig helt tryg fra første dag.

Jeg fik healing og jeg har ikke mere ondt i min lænd og jeg føler jeg er kommet i balance med min sjæl og mit sind. Jeg føler mig mere handlekraftig og mit selvværd er også blevet bedre. Der er flere gode dage end dårlige og når de er dårlige, så bliver de hurtige gode igen.


Noget andet ved at gå hos Christina er, at der er styr på alt det praktiske, d.v.s. du kan booke online og du kan ændre tider. Jeg har ikke oplevet, at hun har måttet aflyse eller manglende nærvær fra hendes side. Det betyder også meget for mig, at når man starter et forløb, følges det til dørs.

Til dig der er i tvivl, ville jeg anbefale at booke en Afklaringssession – hvor I sammen drøfter, hvad der ville være godt for dig. Christina mærker også hurtigt, hvad der ville være godt for dig.

Mit forløb er nu sluttet, men jeg ved, hvor jeg skal henvende mig, hvis jeg får nye smerter eller noget lige pludselig ikke fungerer, som det skal.
Stor varm anbefaling fra mig!”
Zasja

Ledende Lægesekretær

Anmeldelse af et 1:1 forløb med Soul Reading, Energy Healing & Spiritual Coaching:

“Efter at være blevet alene og fik ro til mig selv, trak jeg mig langsomt ind i mig selv. Jeg har altid haft udfordringer med at forstå og tro på mig selv, og med årene tænkt mere på det. Jeg møder Christina, som jeg har kendt i mange år og da jeg finder ud af hun er healer, da tøver jeg ikke et sekund, jeg må simpelthen prøve hendes evner.

I have never been able to open up to anyone, but with Christina it was so easy and liberating, especially when she can read you as an open book. I have gained so much help and self-understanding, so now I feel content with myself and are able to reflect, given the tools that Christina provided. Today I acknowledge that without Christina, I would not be where I am now.

She told me, that there was someone special waiting for me. That was true, but I had to realize that myself. Christina has really helped me to a WONDERFUL life with love, family and friends.

She has opened me up to who I really am inside, so that I fully understand it myself. I am still new to this change, but I have Christina to help me, when my mind needs some healing.
Thank you, Christina
I will highly recommend Christina. She is with you all the way.
Frederik Tevil

Quality Technician