Lørdag 19. – 20. marts 2022 fra kl. 10:00 – 15:30 begge dage
Sted: Lindevej 2, 2791 Dragør
Pris: kr. 2.400,- (for hele workshoppen – betales ved tilmelding på MobilePay 597 119.)
Antal pladser: 6

Kan du mærke, at der er noget større end dig, der bare venter på at udfolde sig? Måske ved du ikke præcis, hvad det er, men du kan ved at der skal ske noget! Så er den Spirituelle Workshop måske noget for dig?

På workshoppen skal vi gennem kanaliserede øvelser og energiarbejde finde frem til, hvordan DU står stærkest i dit eget lys. Du får kontakt til din egen sjæl og mærker, hvem du er inderst inde.

Vi er alle forskellige, derfor er der også forskellige tilgange til det spirituelle i os hver især. Du vil blive guidet til at hvile i din egen spiritualitet, stole på dét du får ind og være spirituel på DIN måde.

Jeg arbejder som intuitiv kanal, som betyder, at workshoppen bliver kanaliseret og tilpasset, så det passer præcist til dig og de andre deltagere og det, som I har brug for. Det er vigtigt for mig, at alle føler sig trygge i deres udvikling på workshoppen. Det energifelt, der blev skabt til februar måneds workshop har åbnet op for nye felter til de kommende workshops og det er så kærligt og powerfuldt.

Vi bliver et lille hold med max 6 deltagere, så der er god tid og plads til alle. Det foregår i min skønne klinik i Dragør og du kan se frem til 2 dage med knald på energierne, masser af læring og helt sikkert også nogle gode grin og måske et par tårer. Du vil gå herfra med en udvidet forståelse for dig selv om hvem du er som spirituelt menneske. På tærsklen til noget nyt – vågen og klar til at følge din unikke vej.

Når du har sagt JA til at arbejde med din spirituelle udvikling, vil det ofte også sætte personlige – både fysiske og psykiske – processer igang, allerede før start på workshoppen. Dette er helt normalt og en del af din udvikling.

Du medbringer selv din frokost og der vil være lidt frugt, sødt, snacks og drikkevarer i løbet af dagen. 

Hvis der er yderligere spørgsmål, så kontakt mig på cs@christina-svenningsen.dk

Tilmeldingen til workshoppen er bindende og der betales for workshoppen ved tilmelding på MobilePay 597 119.

 

Tid indtil næste Spiritual Workshop starter

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)