Spirituelle Workshops
& Events 

Næste Kursusforløb starter om

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Anmeldelse fra en deltager på Spirituel Workshop:

“Kære Christina, jeg er slet ikke kommet ned endnu efter den dejlige weekend! Jeg er så rørt ind i min marv og sjæl over min egen indsigt og mødet med dig og de 3 dejlige kvinder”

Jeg meldte mig til Christinas workshop efter at have fulgt hendes instagram over nogle måneder. Jeg havde kigget på de forskellige forløb og indholdet og formen talte virkelig til mig. Da jeg fyldte 40 år for en måned siden fik jeg et gavekort af min mor til et retreat og få dage efter kom der en mail fra Christina om denne workshop. Egentlig kunne jeg ikke den dag, men min veninde ringede samme dag og aflyste sin fødselsdag. Så det stod åbenbart i stjernerne at jeg skulle med.

Det var en hel vidunderlig oplevelse at deltage i workshoppen. Christina havde forberedt det hele så fint. Vi kommer ind i det dejligste lyse lokale indrettet smagfuld og velduftende af røgelse. Mødet med Christina og de 3 kvinder på workshoppen har nok gjort det største indtryk. At kunne møde nogle for første gang og alligevel føle sig så forbundne er i sig selv en gave.

Christina guidede os kærligt igennem workshoppen, som bød på en rejse ind i min sjæl og et møde med den spirituelle verden på et plan jeg ikke før har oplevet.

At være på workshoppen har styrket min egen spirituelle udvikling og jeg føler, at jeg har fået en fin platform at komme videre fra. Jeg har fået helet en del af mine skår og er blevet bekræftet i, at jeg er på rette vej.

Jeg kan varmt anbefale at deltage i en workshop som denne og håber selv på at kunne deltage i endnu en snarest.”

Marie

Deltager på Spiritual Workshop

Anmeldelse fra en deltager på Spirituel Workshop:

“Jeg meldte mig til workshoppen, fordi jeg i længere tid har været interesseret i det spirituelle, og var interesseret i at lære mere, samt at udvikle mig indenfor dette.

Workshoppen var en vild, sjov, følelsesladet og kærlig oplevelse. Alle på holdet var så søde, tålmodige og forstående. Der blev skabt et helt trygt rum, hvor vi blev guidet igennem de forskellige øvelser af Christina. Øvelserne blev tilpasset os fire på holdet, og alle kunne være med uanset, hvor langt man var i sin spirituelle udvikling. På vores hold kom vi bl.a. igennem guidede meditationer, healing og clairvoyance.

På workshoppen blev jeg klogere på mine spirituelle styrker, og samtidig fik jeg en forståelse for, hvad jeg kan arbejde videre med hjemme. Personligt blev jeg meget draget af healingen, som jeg helt sikkert skal arbejde videre med.

Workshoppen er for alle, der er interesserede i det spirituelle, og det er lige meget om man ingen erfaring har, eller man har arbejdet med det spirituelle længe. Jeg vil anbefale det til alle, der vil gøre noget godt for sig selv.”

Veronica

Deltager på Spiritual Workshop