Christina Svenningsen Clairvoyant Rådgiver & Reiki Master Healer

Energy Healer – Spiritual Alchemist – Soul Reader – Spiritual Artist

 

 

A fusion of your body, mind and soul

Energy Healing

READ MORE

 Calmness & power, stand strong in your own light

Spiritual Coaching & Energy Healing

READ MORE

Insight & clarity to choose the right path for you

Soul Reading

READ MORE

Who am I and how can I help you?

About me

READ MORE

If you are in doubt about which session or treatment to choose, then you can book a "Afklaringssession", (Clarification session) where I tune in to where you are now and what help would be good for you at this point.

“Jeg kom til Christina, fordi jeg havde brug for healing og guidning i forhold til mit indre jeg. Jeg har desuden haft mange lændesmerter og en sjæl som er sårbar. Jeg har fået i alt 6 behandlinger hos Christina.

Mit første indtryk var bare waow.. hendes smukke lokale slog benene væk under mig. Det osede af ro og god energi. Jeg følte mig helt tryg fra første dag.

Jeg fik healing og jeg har ikke mere ondt i min lænd og jeg føler jeg er kommet i balance med min sjæl og mit sind. Jeg føler mig mere handlekraftig og mit selvværd er også blevet bedre. Der er flere gode dage end dårlige og når de er dårlige, så bliver de hurtige gode igen.

Noget andet ved at gå hos Christina er, at der er styr på alt det praktiske, d.v.s. du kan booke online og du kan ændre tider. Jeg har ikke oplevet, at hun har måttet aflyse eller manglende nærvær fra hendes side. Det betyder også meget for mig, at når man starter et forløb, følges det til dørs.

Til dig der er i tvivl, ville jeg anbefale at booke en Afklaringssession – hvor I sammen drøfter, hvad der ville være godt for dig. Christina mærker også hurtigt, hvad der ville være godt for dig.

Mit forløb er nu sluttet, men jeg ved, hvor jeg skal henvende mig, hvis jeg får nye smerter eller noget lige pludselig ikke fungerer, som det skal.

Stor varm anbefaling fra mig!

Zasja

Ledende Lægesekretær

“Jeg bookede en session i Afklaring, da jeg, som sikkert en del andre, tumler med en masse tanker.

Det var så godt med den session, jeg fik afklaret en del, og kørte hjem med en glæde i kroppen og sindet som jeg ikke længe har haft.

Det du fortalte mig om, at jeg havde en hel hær af engle til at hjælpe mig med at heale, gør at jeg har mærket en ro, når jeg sætter hænderne på brystet. Du har i den grad grad hjulpet mig til forståelse af det hele.

Vil klart anbefale dig til alle, der tvivler på sig selv. Man kører fra dig fuldstændig høj.
Og tiden efter, gav mig så meget. Jeg må snart ind og have en opfølgning.
Tusind tak for dig.”
Kirsten