Clairvoyance

Clairvoyancen kan give dig overblik og klarhed i dit liv, så du står stærkere til at vælge den rette vej for dig.

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance betyder klarsyn på dansk. En clairvoyance session er ikke en facitliste over de opgaver, vi har her i livet, men skal derimod ses som rådgivning. Du bærer selv ansvaret for dit liv her på jorden og træffer selv valget, om du vil følge denne rådgivning eller ej. Det er ikke altid, du får dét at vide, som du gerne VIL høre, men du vil få dét at vide, som du har BRUG FOR at høre lige nu og her. Clairvoyancen kan give dig overblik og klarhed i dit liv, så du står stærkere til at vælge den rette vej for dig.

Clairvoyancen kan også foregå over telefonen, FaceTime eller på Skype, hvis du ikke har mulighed for at møde op her i klinikken.

Af og til, under en clairvoyance, kan det ske, at der er afdøde, der giver sig til kende. Hvis det sker, vil jeg spørge dig, om du er interesseret i at få kontakt med vedkommende. Den afdøde vil så fungere som en ekstra guide og at give dig budskaber, de mener, kan hjælpe dig videre.

Hvem?

Din sjæls essens
Under en clairvoyant session vil jeg komme ind på, hvem du er inderst inde og hvad du har brug for at vide lige nu, så du kan stå stærkt i dig selv og kan vælge den rigtige vej for dig.

Hvor?

Nutid og fortid
Hvor står du i dit liv lige nu og hvilke udfordringer er det godt for dig at gøre noget ved? Vi vil også se på din fortid og hvordan den er med til at påvirke dig og den, du er nu.

Hvordan?

Fremtid
Du vil få budskaber og redskaber, der kan hjælpe dig i din videre udvikling personligt eller spirituelt. Du vil få budskaber om de muligheder, der ligger for dig i fremtiden.

Clairvoyance Session

Kvinden der fik mig på sporet igen efter livet atter havde rusket mig rundt noget så voldsomt.
Tak fordi du åbnede mine øjne og fik mig guidet ind på rette spor igen. Fik mine øjne åbnet for det jeg godt vidste, men ikke formåede at ændre.
Mangler du en guide og står et sted i livet, hvor du har brug for et kærligt indspark, så er du endt hos den bedste!
Tak for dig, du gør verden til et bedre sted.

Sandra Rasmussen

Master Coach og certified Me-Mover instructor