Afdødekontakt

Kontakt til én eller flere af dine kære, som er gået over på den anden side.

Hvad?

Vil du have kontakt til én eller flere af dine kære, som du har mistet? 

Hvis du går med ubesvarede spørgsmål eller følelser omkring en af dine kære, der er gået om på den anden side eller du føler, at du ikke fik sagt ordentlig farvel, så kan afdødekontakten skabe en mulighed for besvarelse af spørgsmål eller forløsning af følelser og savn
til den afdøde.

Hvem?

Det er de afdøde, der bestemmer hvornår de vil komme igennem

Under en afdødekontakt session er der ingen garanti for, at det er lige præcis dén afdøde, som du forventer eller håber på, der kommer igennem. Vores kære afdøde bestemmer selv, hvornår de kommer igennem til os. Derfor vil jeg tage kontakt til den åndelige verden og kanalisere de afdøde, der har lyst til og mulighed for, at komme igennem. Hvis du har et specielt ønske om en kontakt, så vil jeg naturligvis gøre, hvad jeg kan for at skabe den kontakt.

Hvordan?

Som medie fungerer jeg som kanal og talerør for de afdøde

Ved en afdødekontakt session vil jeg tage kontakt til én eller flere af dine kære afdøde, så du kan mærke nærværet af den afdødes energi. Som medie fungerer jeg som mellemled mellem den åndelige og den fysiske verden, så de kære afdøde kan komme igennem til dig med de budskaber, som de mener, du har brug for at høre lige nu og her.